Radio Stanice
Redovno mjerenje tlaka DA ili NE?
Mjerenje krvnog tlaka
može pomoći u pravovremenom
otkrivanju određenih
parametara razvoja bolesti.
 
Više...
 
Tajna top modela

Godinama su top modeli idealizirani zbog svog savršenog stasa, koji ostale pripadnice svog spola baca u ralje depresije i izgladnjivanja...

Više...
 
Srebrna Kim Kardashian
Napokon! Upravo se taj usklik mogao čuti u redakciji Somadollara kad smo vidjeli ove fotke. Ako se pitate zašto smo toliko oduševljeni idejom da se Kim Kardashian oboja u srebrno, odgovor je vrlo jednostavan - ona je poput srebrne medalje!
Više...
 
Suzbijanje lošeg kuhanja za pomoć Afrike

Prema istraživanju neovisne agencije “Kru’a masti za sve”, procjenjuje se da se čak 27% hrane u svijetu baca zbog loše pripreme jela.

Više...
 
Pronađen maltezer koji je odlutao iz Čakovca

Maltezer, koji je pobjegao vlasnicima iz Čakovca, oko 16 sati; pronađen je u Trstu istoga dana oko 19 h. Viđen je kako šeće slovenskim krajolikom u pravcu Italije. Vlasnici maltezera Mislava,  zahvaljuju obitelji Marino.. i ovim putem pozivaju vlasnike kućnih ljubimaca, koji žive blizu granice sa Slovenijom na sastanak, koji će se održati u Čakovačkoj Mjesnoj zajednici u ponedjeljak 30. 02. 2009. godine, u 20 sati.

Više...
 
Pozitivan učinak maslinovog ulja na procese starenja
Brojna ispitivanja ukazuju da je ekstra djevičansko maslinovo ulje iznimno zaslužno za usporavanje procesa starenja, te da redovitom konzumacijom te procese možemo usporiti. Što to konkretno znači? Pogledajmo na primjeru...
Više...
 
Što zapravo znače?
Grafički dizajner Viktor Hertz je stvorio seriju prerađenih loga poznatih kompanija pod nazivom "Iskreni logo", a koji prikazuju što se zapravo prema njegovom mišljenju krije iza određenih proizvoda! Tako je Playboy postao "Payforboobs", a poigrao se i s Hollywoodom, olimpijskim krugovima i drugim prepoznatljivim brendovima!

Više...
 
Igre
U zabavnom nam parku zvanom Internet osvanuo je novi portal za igre koji puno obečava. Stranica Igredot.net svakim danom ima sve više i više kvalitetnih igra. Navratite i vi i odigrajte koju partiju neke besplatne igre.
 
Turbo folk potiče razvoj živčanih stanica
Znanstvenici instituta u Jarmini ovih su dana došli do možda najvažnijeg otkrića u ovoj dekadi.
Više...
 
Najmanja zemlja na svijetu
slovenija1
Više...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 » > Kraj >>